Julia Westman

Ledig torsdag

Hej! Idag var jag ledig och har njutit ordentligt faktiskt, nog för att det är kul att jobba men det är ju skönt att återhämta sig också. Jag började iallafall dagen som jag brukar göra när jag är ledig, frukost i soffan framför tv:n. Sen åkte mamma och jag en snabbis till morfar för att gå igenom saker kring när vi flyttar och det gick riktigt bra! 

När jag var hemma igen slängde jag ihop lite lunch och fortsatte slappa.  Jag satte mig bl.a. och läste jag Elle, åt jordgubbar och ordnade med olika ärenden på datorn.

Senare under eftermiddagen kom Mickan hem till mig och då bjöd jag henne på blåbärspajen från igår och vi satt och snackade och hade det lika mysigt som alltid. Hon hjälpt mig även hämta ut ett soffbord från Mio som vi köpte förra veckan, skönt att ha det gjort! 

Vid halv sju var det dags för yoga med Sofia och mamma, väldigt skönt och jag ska verkligen försöka yoga en gång i veckan från och med nu! Jag måste ju ge det ett ordentligt försök om det ska ge resultat. När jag kom hem hade Jesper lagat middag och tänt ljus, väldigt mysigt att komma hem till och sånt hoppas jag det blir mer utav i höst. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas