Julia Westman

Renovering- vad man bör tänka på

Hej på er! Tidigare idag var jag som sagt och kollade in lägenheten och gick igenom lite frågor angående den osv. Under den är veckan eller början på nästa vecka kommer vi få tillgång till nycklarna och då kan vi börja mäta och få en djupare insikt av lägenheten. Sen ska en målare komma och måla om hela lägenheten och vi kanske eventuellt även kommer byta ut golvet. Det kommer helt enkelt bli en upprustning av lägenheten.

Steget man bör tänka på efter man har bestämt basen av hur väggar och golv ska se ut (vi vill ju som sagt ha det väldigt ljust eftersom lägenheten är rätt så liten utan genomgående ljus) bör man tänka på belysning innan man stoppar in alla möbler och diverse saker. Dessutom eftersom vår lägenhet bara har två fönster kräver det väldigt bra och genomtänkt ljus under våra värst mörka månader i Sverige. 

Därför har vi tänkt vänt oss till stylingwebben.se som erbjuder riktigt bra betlysning för hemmet i form av LED spotlight lampor som kommer ge hela lägenheten ett lyft. Allt som krävs efter det är att hitta snygga lampor till de och sen har man gjort sig själv och lägenheten en tjänst. Men de har även andra produkter som behövs när man renoverar ett hem, till exempel el tillbehör, verktyg, m.m. En hemsida värt att spana om hemmafixning står på schemat. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas